Välkommen till Mosshäll Design

Hemsidan är just nu under uppbyggnad!

Om mig

Mitt namn är Sandra Mosshäll och jag kommer från en liten by i norra Dalarna, men är nu bosatt i Örnsköldsvik.

Jag målar i olja och jobbar en del med trähantverk. Jag inspireras av den svenska naturen och försöker fånga det vackra genom att få ner det på en målarduk eller i ett trähantverk.

Det konstnärliga och det kreativa har alltid legat mig varmt om hjärtat, och jag hoppas kunna sprida naturens skönhet genom min konst.

Följ gärna med på min resa här och på min Instagram.

Hållbarhet

Jag försöker tänka hållbart i så lång utsträckning det går, med de medel jag har. För jag anser att naturen är det finaste vi har och att vi ska ta hand om den.

Färgval. Jag använder vattenbaserad oljefärg som inte kräver några starka lösningmedel, men som ändå har samma egenskaper som traditionell oljefärg, men med snabbare torktid och utan lukt av lösningsmedel.

Rengöring. I de fall jag behöver rengöringsmedel använder jag istället en tvål med endast naturliga ämnen som är biologiskt nedbrytbar och miljövänlig.

Återbruk. När jag skaffar fram material till mina trähantverk återbrukar jag träd som fällts på gårdar. På så sätt behöver inte träd kapas ner i onödan för att bli till ett hantverk, utan återbrukas när det egentligen bara skulle ha blivit slängt eller uppeldat.